Foglalkozások felnőtteknek

Belső Világunk, táncterápia felnőtteknek ( 90 perc)

Ezen a táncterápiás foglalkozáson a tánc, a mozgás és a zene segítségével és támogatásával helyet adunk a belső világunk, érzéseink feloldódásának vagy épp megismerésének. Ennek célja, hogy teret adva a bennünk lévő, lappangó, vagy épp elnyomott érzéseinknek közelebb kerüljön önmagunkhoz és megtaláljuk a belső egyensúlyunkat és békénket. Az órákon az önmagunk közelebbi megismeréséhez a zene, a vezetett gyakorlatok, az egyszerű koreográfiák, a szabad reflektálások és megosztások nyújtanak segítséget. Nehezebb kérdések, helyzetek esetében további kapcsolati segítséget tudok nyújtani. Az óra keretein belül nem csak az érzéseink mozdulnak majd meg, hanem a testünk is, rövid bemelegítéssel, testtartás-helyreállítással és nyújtás.

Kiknek ajánlott?
Felnőtt korosztály számára ajánlott, nemtől és táncos előképzettségtől függetlenül, akik nyitottak arra, hogy a táncterápiával egy lépést tegyenek önmaguk felé, és érzéseikkel, belső világukkal közelebbről is megismerkedjenek a tánc és a zene segítségével.

Időpontok: szerdánként és péntekenként 18:00-19:30-ig.
Ár: 4 000 Ft / fő / 90 min.

Bejelentkezés szükséges! Hívjon most! 06-30-941-8571

MOZGATÓ - FEJLESZTŐ TÁNCTERÁPIA Senior korosztály számára: ( 60 perc)

Ezen a táncterápiás foglalkozáson a táncos mozgás kap fő szerepet, amivel szinte észrevehetetlenül átmozgatjuk egész testünket, miközben a tánc és a zene biztosítja a jó kedvet és az élményt.

Ez a mozgásforma segíti az egészségünk megőrzését, a fizikumunk és a belsőizomzatunk karbantartását és fejlesztését, miközben gyönyörködhetünk a szép zenékben és élvezhetjük a harmonikus mozdulatokat. Az óra felépítésében szerepet kap például a bemelegítés, a testtartás-helyreállítás, egyszerű koreográfiák
táncolása és a nyújtás.

Kiknek ajánlott?
60+-os korosztály számára ajánlott, nemtől és táncos előképzettségtől függetlenül, azoknak, akik szeretnének a testi-lelki egészségük érdekében mozogni, de mind ezt szívesebben megélnék a tánccal és a zenével, hogy a mozgás jó élmény legyen.

Időpontok: péntekenként 16:45-17:45-ig

Ár: 3 000 Ft / fő / 60 min.

Bejelentkezés szükséges! Hívjon most! 06-30-941-8571