Szakembereink

Hívjon bizalommal! 06-30-950-6288

_2_70118-Edit_r4_lr_web

Kőszegi-Jécsai Georgina

 Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

Podiáter (lábspecialista), Komplex Mozgás Terapeuta, Kinesio tape terapeuta,  Manuálterapeuta (folyamatban)

Sok központ a szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek – bár nem feltétlenül rosszak – nem oldják meg megfelelően a problémákat. Ez a felismerés sarkalt a Mozgató megnyitására, mellyel egy álmom vált valóra! Már gyerekkoromban is szerettem segíteni a körülöttem lévőknek, ezért egyértelmű volt, hogy ehhez kapcsolódó hivatást fogok felnőtt koromban is választani. Alig várom a közös munkát, a fejlődni és gyógyulni vágyó vendégeinkkel, betegeinkkel! Olyan betegorientált gyógytorna központot akartam kialakítani, amely átfogó kezelési élményt nyújt. Betegeink gondos irányítást kapnak terápiás folyamatuk minden szakaszában, a diagnózis felállításától, a teljes gyógyulásig. Célom, hogy az elmúlt években megszerzett szaktudásommal minél több embernek segíthessek!

Kajtár Bianka

 Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

Fitmummy tréner, McKenzie terapeuta, Kinesio Tape terapeuta, Manuálterapeuta (folyamatban)

Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, mert szeretnék minél több szakmai tudást és tapasztalatot szerezni, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam kezelni a hozzám érkezőket. A megszerzett tudással igyekszem a pácienseket komplexen és személyre szabottan vizsgálni, kezelni. Célom, hogy a közös munka során a mindennapi életükhöz szükséges aktivitás elérjék, és abban ne gátolja őket semmilyen fájdalom.

_2_70068-Edit_r4_lr_web

Elekes Kata

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

FDM terapeuta, Flossing terapeuta, Köpöly terapeuta, Kinesiotape terapeuta, Visceral-terapeuta (folyamatban)

Hiszem, hogy testünkre nem lehet csak alkatrészek összességeként tekinteni, és azokat külön külön “megszerelni”. Ennek megfelelően célom, hogy a kezelések során se csak a fő panaszt oldjuk meg, hanem az azt kiváltó problémákon is dolgozzunk. Így a napi szintű apró változtatásokkal hosszú távon lényegesen javítható az életminőségünk. Továbbképzéseimet úgy válogatom, hogy az akut fájdalmakra, és az elhúzódóbb panaszok kezelésére is tudjak megoldást nyújtani.

_2_70078-Edit_r4_lr_web

Jécsainé Szvitek Éva

Ügyvezető igazgató

Hosszú évek óta foglalkozom vállalkozás vezetéssel. Mindig is azt tartottam a legfontosabbnak, hogy mind a kollégáim, mind pedig az ügyfeleim elégedettek legyenek a cég működésével és jól érezzék magukat az együtt töltött idő során. 

Tekintse meg árainkat

Foglaljon időpontot! 06-30-950-6288