Szakembereink

Hívjon bizalommal! 06-30-9-418-571

_2_70118-Edit_r4_lr_web

Kőszegi-Jécsai Georgina

 Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

Podiáter (lábspecialista), Komplex Mozgás Terapeuta, Kinesio tape terapeuta, FDM terapeuta, Manuálterapeuta, Fitmummy tréner

Sok központ a szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek – bár nem feltétlenül rosszak – nem oldják meg megfelelően a problémákat. Ez a felismerés sarkalt a Mozgató megnyitására, mellyel egy álmom vált valóra! Már gyerekkoromban is szerettem segíteni a körülöttem lévőknek, ezért egyértelmű volt, hogy ehhez kapcsolódó hivatást fogok felnőtt koromban is választani. Alig várom a közös munkát, a fejlődni és gyógyulni vágyó vendégeinkkel, betegeinkkel! Olyan betegorientált gyógytorna központot akartam kialakítani, amely átfogó kezelési élményt nyújt. Betegeink gondos irányítást kapnak terápiás folyamatuk minden szakaszában, a diagnózis felállításától, a teljes gyógyulásig. Célom, hogy az elmúlt években megszerzett szaktudásommal minél több embernek segíthessek!

Publikációk:

Kajtár Bianka

 Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

Fitmummy tréner, McKenzie terapeuta, Kinesio Tape terapeuta, Manuálterapeuta 

Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, mert szeretnék minél több szakmai tudást és tapasztalatot szerezni, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam kezelni a hozzám érkezőket. A megszerzett tudással igyekszem a pácienseket komplexen és személyre szabottan vizsgálni, kezelni. Célom, hogy a közös munka során a mindennapi életükhöz szükséges aktivitás elérjék, és abban ne gátolja őket semmilyen fájdalom.

_2_70068-Edit_r4_lr_web
cvalingadora

Czvalinga Dóra

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

Felnőtt  FDM terapeuta, McKenzie terapeuta, SMR sport-és mozgásszervi rehabilitációs terapeuta, Kinesiotape terapeuta

Gyerekkorom óta vonzanak a segítő szakmák, így a mozgás szeretete és sportolói múltam révén a gyógytornász szakmát választottam hivatásomnak.  A terápia során a mozgásszervi problémák kezelése mellett fontosnak tartom a kedves, megértő kommunikációt, a figyelmes hallgatást és a türelmet, hiszen a páciens által tapasztalt tünetek sokszor lelkileg is megterhelőek lehetnek. Fő célom, hogy pácienseim panaszoktól mentes, teljes életet tudjanak élni, valamint hogy hosszútávon csökkentsük a különböző tünetek kialakulásának esélyét. 

Eperjesi Mariann

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)
 
 Sportrehabilitációs tréner, Kinesio Tape terapeuta, Köpöly terapeuta, Flossing terapeuta,
 irodai masszőr
 

Kiskorom óta tudtam, hogy embereken szeretnék segíteni. A különböző sérüléseim kapcsán ismerkedtem meg a gyógytornász szakmával, ezzel meg is találva a hivatásomat. Az elveszettnek hitt funkciók visszaszerzése vagy egy képesség magasabb szintre emelése rehabilitáció után ugyanolyan örömforrás számomra, mint a gyermekek játékos és komplex fejlesztése. Folyamatos továbbképzésekkel és tanfolyamokkal bővítem az „eszköztáramat”, hogy minél eredményesebb terápiát tudjunk együtt véghez vinni a klienseimmel. Kezeléseim során az egész embert nézem, mivel minden fájdalmunk összefüggésben van valami mással a szervezetünkben, ezzel egyénre szabva tudjuk felépíteni a tornákat.

Kéri-Kis Virág

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)
 
Komplex Mozgás terapeuta, Fitmummy tréner, Kinesio Tape terapeuta
 

A gyerekekkel való foglalkozás hamar beépült a mindennapjaimba, így nem volt kérdéses az
sem, hogy gyógytornászként is elsősorban velük szeretnék dolgozni. Lenyűgözőnek tartom,
hogy mennyire formálható az idegrendszer, különösen gyermekkorban, így elsődleges
célommá az vált, hogy időben felismerjem és megragadjam azokat a fejlődést gátló
tényezőket, melyek kezelésével segíthetem a gyermekek egészséges, teljes élethez való
esélyeit. Emellett fontosnak tartom a terhesgondozást, a szülés körüli segítségnyújtást is,
mellyel mind a szülőknek, mind a gyerekeknek tudjuk egyengetni az útját. Mindezek
érdekében válogatom meg továbbképzéseimet is.

Marosi-Drahos Ágnes

Diplomás fejlesztő- és óvopedagógus (Debreceni Református Hittudományi Egyetem)
 
Komplex Mozgás terapeuta, Sindelar terapeuta

Közel 8 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Óvónői és fejlesztőpedagógusi hivatásom során megtapasztaltam, hogy a teljes elfogadással és empátiával tudom leginkább a gyermekek javát szolgálni. Törekszem ismereteim folyamatos bővítésére. Mindig is fontos volt számomra, hogy gyermekekkel foglalkozzak. Óvónői pályafutásom alatt megtapasztaltam, hogy milyen fontos a kicsik megismerése, pozitív értékelése. Szívügyem volt, hogy fel tudjam készíteni óvodásaimat az iskolai életre, viszont a hétköznapokban kevés idő jutott erre. Nagy öröm számomra, hogy lehetőségem van a gyermekekkel való személyes kapcsolatra, mindenki számára kiemelt figyelmet tudok biztosítani. Végig tudom kísérni őket egy bonyolult, de sok örömmel teli úton a sikeres iskolai tanuláshoz. Törekszem arra, hogy a foglalkozásokon bizalmas légkört teremtsek, melyben a gyermekek megismerik erősségeiket és folyamatosan fejlődnek.  

Jécsainé Szvitek Éva

Ügyvezető igazgató

Hosszú évek óta foglalkozom vállalkozás vezetéssel. Mindig is azt tartottam a legfontosabbnak, hogy mind a kollégáim, mind pedig az ügyfeleim elégedettek legyenek a cég működésével és jól érezzék magukat az együtt töltött idő során. 

Tekintse meg árainkat

Foglaljon időpontot! 06-30-9-418-571