Szakembereink

Hívjon bizalommal! 06-30-950-6288

_2_70118-Edit_r4_lr_web

Kőszegi-Jécsai Georgina

 Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

Podiáter (lábspecialista), Komplex Mozgás Terapeuta, Kinesio tape terapeuta, FDM terapeuta, Manuálterapeuta

Sok központ a szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek – bár nem feltétlenül rosszak – nem oldják meg megfelelően a problémákat. Ez a felismerés sarkalt a Mozgató megnyitására, mellyel egy álmom vált valóra! Már gyerekkoromban is szerettem segíteni a körülöttem lévőknek, ezért egyértelmű volt, hogy ehhez kapcsolódó hivatást fogok felnőtt koromban is választani. Alig várom a közös munkát, a fejlődni és gyógyulni vágyó vendégeinkkel, betegeinkkel! Olyan betegorientált gyógytorna központot akartam kialakítani, amely átfogó kezelési élményt nyújt. Betegeink gondos irányítást kapnak terápiás folyamatuk minden szakaszában, a diagnózis felállításától, a teljes gyógyulásig. Célom, hogy az elmúlt években megszerzett szaktudásommal minél több embernek segíthessek!

Kajtár Bianka

 Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

Fitmummy tréner, McKenzie terapeuta, Kinesio Tape terapeuta, Manuálterapeuta 

Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, mert szeretnék minél több szakmai tudást és tapasztalatot szerezni, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam kezelni a hozzám érkezőket. A megszerzett tudással igyekszem a pácienseket komplexen és személyre szabottan vizsgálni, kezelni. Célom, hogy a közös munka során a mindennapi életükhöz szükséges aktivitás elérjék, és abban ne gátolja őket semmilyen fájdalom.

_2_70068-Edit_r4_lr_web
_2_70078-Edit_r4_lr_web

Elekes Kata

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

FDM terapeuta, Flossing terapeuta, Köpöly terapeuta, Kinesiotape terapeuta, Visceral-terapeuta

Hiszem, hogy testünkre nem lehet csak alkatrészek összességeként tekinteni, és azokat külön külön “megszerelni”. Ennek megfelelően célom, hogy a kezelések során se csak a fő panaszt oldjuk meg, hanem az azt kiváltó problémákon is dolgozzunk. Így a napi szintű apró változtatásokkal hosszú távon lényegesen javítható az életminőségünk. Továbbképzéseimet úgy válogatom, hogy az akut fájdalmakra, és az elhúzódóbb panaszok kezelésére is tudjak megoldást nyújtani.

Jécsainé Szvitek Éva

Ügyvezető igazgató

Hosszú évek óta foglalkozom vállalkozás vezetéssel. Mindig is azt tartottam a legfontosabbnak, hogy mind a kollégáim, mind pedig az ügyfeleim elégedettek legyenek a cég működésével és jól érezzék magukat az együtt töltött idő során. 

Tekintse meg árainkat

Foglaljon időpontot! 06-30-950-6288