Szakembereink

_2_70118-Edit_r4_lr_web

Kőszegi-Jécsai Georgina

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

Podiáter (lábspecialista), Komplex Mozgás Terapeuta, Kinesio tape terapeuta, FDM terapeuta, Manuálterapeuta, Fitmummy tréner

Sok központ a szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek – bár nem feltétlenül rosszak – nem oldják meg megfelelően a problémákat. Ez a felismerés sarkalt a Mozgató megnyitására, mellyel egy álmom vált valóra! Már gyerekkoromban is szerettem segíteni a körülöttem lévőknek, ezért egyértelmű volt, hogy ehhez kapcsolódó hivatást fogok felnőtt koromban is választani. Alig várom a közös munkát, a fejlődni és gyógyulni vágyó vendégeinkkel, betegeinkkel! Olyan betegorientált gyógytorna központot akartam kialakítani, amely átfogó kezelési élményt nyújt. Betegeink gondos irányítást kapnak terápiás folyamatuk minden szakaszában, a diagnózis felállításától, a teljes gyógyulásig. Célom, hogy az elmúlt években megszerzett szaktudásommal minél több embernek segíthessek!

Publikációk:

Kajtár Bianka

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)

Fitmummy tréner, McKenzie terapeuta, Kinesio Tape terapeuta, Manuálterapeuta 

Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, mert szeretnék minél több szakmai tudást és tapasztalatot szerezni, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam kezelni a hozzám érkezőket. A megszerzett tudással igyekszem a pácienseket komplexen és személyre szabottan vizsgálni, kezelni. Célom, hogy a közös munka során a mindennapi életükhöz szükséges aktivitás elérjék, és abban ne gátolja őket semmilyen fájdalom.

_2_70068-Edit_r4_lr_web

Kéri-Kis Virág

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)
 
Komplex Mozgás terapeuta, Fitmummy tréner, Kinesio Tape terapeuta
 

A gyerekekkel való foglalkozás hamar beépült a mindennapjaimba, így nem volt kérdéses az
sem, hogy gyógytornászként is elsősorban velük szeretnék dolgozni. Lenyűgözőnek tartom,
hogy mennyire formálható az idegrendszer, különösen gyermekkorban, így elsődleges
célommá az vált, hogy időben felismerjem és megragadjam azokat a fejlődést gátló
tényezőket, melyek kezelésével segíthetem a gyermekek egészséges, teljes élethez való
esélyeit. Emellett fontosnak tartom a terhesgondozást, a szülés körüli segítségnyújtást is,
mellyel mind a szülőknek, mind a gyerekeknek tudjuk egyengetni az útját. Mindezek
érdekében válogatom meg továbbképzéseimet is.

Eperjesi Mariann

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Semmelweis Egyetem)
 
Sportrehabilitációs tréner, Kinesio Tape terapeuta, Köpöly terapeuta, Flossing terapeuta,
irodai masszőr
 

Kiskorom óta tudtam, hogy embereken szeretnék segíteni. A különböző sérüléseim kapcsán ismerkedtem meg a gyógytornász szakmával, ezzel meg is találva a hivatásomat. Az elveszettnek hitt funkciók visszaszerzése vagy egy képesség magasabb szintre emelése rehabilitáció után ugyanolyan örömforrás számomra, mint a gyermekek játékos és komplex fejlesztése. Folyamatos továbbképzésekkel és tanfolyamokkal bővítem az „eszköztáramat”, hogy minél eredményesebb terápiát tudjunk együtt véghez vinni a klienseimmel. Kezeléseim során az egész embert nézem, mivel minden fájdalmunk összefüggésben van valami mással a szervezetünkben, ezzel egyénre szabva tudjuk felépíteni a tornákat.

Marosi-Drahos Ágnes

Diplomás fejlesztő- és óvopedagógus (Debreceni Református Hittudományi Egyetem)
 
Komplex Mozgás terapeuta, Sindelar terapeuta

Közel 8 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Óvónői és fejlesztőpedagógusi hivatásom során megtapasztaltam, hogy a teljes elfogadással és empátiával tudom leginkább a gyermekek javát szolgálni. Törekszem ismereteim folyamatos bővítésére. Mindig is fontos volt számomra, hogy gyermekekkel foglalkozzak. Óvónői pályafutásom alatt megtapasztaltam, hogy milyen fontos a kicsik megismerése, pozitív értékelése. Szívügyem volt, hogy fel tudjam készíteni óvodásaimat az iskolai életre, viszont a hétköznapokban kevés idő jutott erre. Nagy öröm számomra, hogy lehetőségem van a gyermekekkel való személyes kapcsolatra, mindenki számára kiemelt figyelmet tudok biztosítani. Végig tudom kísérni őket egy bonyolult, de sok örömmel teli úton a sikeres iskolai tanuláshoz. Törekszem arra, hogy a foglalkozásokon bizalmas légkört teremtsek, melyben a gyermekek megismerik erősségeiket és folyamatosan fejlődnek.  

Szakembereink
Fazekas Renáta gyógytornász

Fazekas Renáta

Diplomás gyógytornász-fizioterapeuta (Szegedi  Tudományegyetem)
 
FDM terapeuta, Kinesio Tape terapeuta, Izomsérülések rehabilitációs szakembere
 

A mozgás szeretetét, a sérülés-, és fájdalommentesség fontosságát  több mint 10 év kézilabdás múltamnak köszönhetem a leginkább. Legfontosabb törekvésem, hogy a beteg céljait közös munkával elérjük, megszabadítsam fájdalmaitól, melynek az eléréséhez vezető úton nagyon fontos a jó kapcsolat, kommunikáció és az együttműködés. Annak érdekében, hogy ezt elérhessem, és minél változatosabb technikákkal tudjam segíteni a betegem panaszait, folyamatosan továbbképzem önmagam, a meglévők mellett, számos további tanfolyam van beépítve az ütemtervembe.

Medgyessy Zsuzsanna

Kortárs-modern táncos (Színház és Film Intézet)
 
 Táncterapeuta, próbavezető, stretching és fascia mobilizáció oktató
 

A tánccal töltött 20 évem alatt a tánc a szenvedélyemmé vált, és az a cél fogalmazódott és fogalmazódik máig bennem, hogy a tánccal és a zenével adni, segíteni és fejleszteni szeretnék. Számomra ebbe beletartozik az érzelmeink megélése, az alkotás szabadsága, a tudatos testhasználat és fejlesztése. Úgy gondolom, hogy mindezeken keresztül közelebb kerülhetünk Önmagunkhoz, és magunkat jobban megismerve nem csak mi fogunk épülni, hanem környezetünk is velünk együtt.

Jécsainé Szvitek Éva

Ügyvezető igazgató

Hosszú évek óta foglalkozom vállalkozás vezetéssel. Mindig is azt tartottam a legfontosabbnak, hogy mind a kollégáim, mind pedig az ügyfeleim elégedettek legyenek a cég működésével és jól érezzék magukat az együtt töltött idő során.