Csoportos foglalkozások

Foglaljon időpontot! 06-30-9-418-571

Csoportos gerinctorna (50 perc)

Időpont: Minden hétfőn 18 órától!  

Bejelentkezés szükséges!                Telefonszám: 06-30-9-418-571 

Ár: 1 alkalom 3.000 Ft – 5 alkalmas bérlet 13.000 Ft – 10 alkalmas bérlet 25.000 Ft

Csoportos gerinctornánkon különös figyelmet fordítunk a gerinc mellett futó mély hátizmok fejlesztése, továbbá alapvető célunk lesz a hasizmok és a farizom erősítése. Tornánkon hosszan kitartott saját testsúlyos erősítéseket kombinálunk a megfelelő izmok nyújtásával a derékfájdalmak megelőzése, a tartásjavítás és a testünk formálása érdekében. 

Kinek ajánljuk?

Mélyhát és izomfűző erősítésre, az egyéni kezelések során kialakított gyógyulás kiegészítésére és a gyógyult állapot fenntartására, hát, nyak és derékfájdalmak megelőzésére

Mit hozzál magaddal?

Kényelmes ruha, nagyobb méretű törölköző, folyadékhétf

Csoportos kismama torna - 50 perc

A női test számtalan változáson megy keresztül a várandósság alatt. Ezek a változások mind azt szolgálják, hogy a magzat egészségben és nyugalomban tudjon fejlődni. Ebben a kivételes helyzetben a legfontosabb, hogy a lehető legegészségesebben éljünk, amelynek alapvető pillére a mozgás. Kismamatornáinkon elsajátítjuk a helyes légzést, amely segíti a vajúdás folyamatát. A megfelelő izmokat erősítjük, illetve nyújtjuk annak érdekében, hogy a baba világrahozatala könnyebb legyen. Jótékony hatással van a keringési rendszerre, a hormonrendszerre, és az emésztőszervrendszerre is, így elkerülhető a túlzott súlyfelesleg és könnyebben visszanyerhető a várandóssági előtti alak. 

Időpontok: hétfőn 17 órától, kedden, szerdán és csütörtökön 18 órától, illetve csütörtökön 10 órától!

Bejelentkezés szükséges!                     Telefonszám: 06-30-9-418-571 

Ár: 1 alkalom 3.000 Ft – 5 alkalmas bérlet 13.000 Ft – 10 alkalmas bérlet 24.000 Ft

Babavárás során rengeteg kérdés merül fel a kismamában:

  • Milyen mozgást csinálhatok?
  • Melyik feladatokat hagyjam ki?
  • Meddig mehet fel a pulzusom?
  • Mit tegyek, ha feszül a hasam?
  • Egyre többször fáj a derekam, mit tehetek ellene?

Ezekben a kérdésekben segítünk kismama tornáinkon! Diplomás gyógytornászaink @Fitmummy trénerek is, így a lehető legmagasabb szaktudással rendelkeznek a babavárás és a szülésfelkészítés terén! 

Mit hozzál magaddal?

Kényelmes ruha, nagyobb méretű törölköző, folyadék, és a jókedved!

Okosító gyerektorna kombinált gyógytornával (45 perc) Kiscsoportos foglalkozás

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a gyermekek számára nélkülözhetetlen a megfelelő mozgás. Hatással van az egész életükre, növekedésükre, mindennapjaikra! Semmi mással nem pótolható a testi és lelki fejlődésük során. A megfelelő mozgás hatással van a pszichikus tulajdonságokra, mint például a megértés, az érzékelés, a gondolkodás, az észlelés, a képzelet  és az emlékezet fejlődésére is. 

Időpont: Minden kedden 17 órától!              Telefonszám: 06-30-9-418-571

Bejelentkezés szükséges!

Ár: 1 alkalom 3.500 Ft – 4 alkalmas bérlet 12.000 Ft

Az óvodás és kisiskolás korú gyermekek körében egyre gyakrabban fordulnak elő a kisebb, szinte láthatatlan elmaradások a társaiktól. A későbbi tanulási nehézségek megelőzése vagy már kialakultak kezelésének érdekében, kulcsfontosságú a minél korábban megkezdett mozgásfejlesztés. A korai helyes mozgástanulás hatással van az iskolai írás, olvasás, számolás elsajátítására. Okosító tornánk segít a megkésett, hibás mozgás vagy beszédprobléma fejlesztésében.

Minden olyan gyereknél javasolt akinek mozgása bármilyen okból ügyetlenebb vagy épp túlmozgásos.

Játsszunk és fejlődjünk együtt!

Mozgásfejlesztő művészi torna (45 perc) Csoportos foglalkozás

A művészi torna vagy másnéven ritmikus gimnasztika számos mozgásfejlesztő módszer alapját adta. A komplex és harmonikus mozgások zenére történő gyakorlása nagy mértékben fejleszti a kislányok mozgáskoordinációs készségét. Foglalkozásainkon elsajátítjuk a balett és a művészi torna alapmozgásait, majd fokozatosan haladunk az összetettebb mozgássorok felé. Játékosan ismerkedünk meg a különböző kéziszerekkel, mint a labda, a karika, a szalag vagy a buzogány. 

Időpont: Minden csütörtökön 17 órától!

Ár: 1 alkalom 3.500 Ft – 4 alkalmas bérlet 12.000 Ft

  Bejelentkezés szükséges! Telefonszám: 06-30-9-418-571

Foglalkozásainkat Kőszegi-Jécsai Georgina többszörös Budapest és Országos bajnok ritmikus gimnasztikázó és gyógytornász szakember tarja. Georgina hosszú éveken át tartó sport pályafutása alatt nagy sikereket ért el mind egyéniben, mind pedig csapatban. Emellett Komplex Mozgás Terapeuta, így nem csak a mozgásfejlesztésben, de a gyermekek kognitív képességeinek fejlesztésében is gyakorlott szakember. 

Várunk minden óvodáskorú gyermeket! 

Kinek ajánljuk a művészi tornát?               

  • Elvarázsol a tánc, a  balett vagy a művészi torna
  • Szeretnek zenére mozogni
  • Mozgása kissé koordinálatlan
  • Figyelme elkalandozó
  • Szeretne úgy heti rendszerességgel mozogni, hogy az a fejlődését is szolgálja

Baba-mama torna 50 perc

Elkezdenél mozogni, de nem tudod, hogy hogyan? Szeretnél kimozdulni a babáddal, de nem tudod merre indulj? Baba-mama tornánkon Titeket is várunk!

Időpont: Minden hétfőn 15:30 – tól!

Bejelentkezés szükséges!                  Telefonszám: 06-30-9-418-571 

Ár: 1 alkalom 3.000 Ft – 5 alkalmas bérlet 13.000 Ft – 10 alkalmas bérlet 24.000 Ft

A szülés utáni rehabilitáció nagyon fontos egy hölgy életében. A várandósággal és a szüléssel számos mozgásszervi probléma felmerülhet. Gyakori a gátizom gyengeség, a  szétnyílt hasizom, ebből adódóan pedig sokszor alakul ki derék- és vállfájdalom. Baba-mama tornánkon fokozatosan erősítjük újra az izmokat, javítjuk a tartásodat és vezetünk vissza a sportba! Megtanuljuk, hogy a mindennapokban hogyan tudod tehermentesíteni az ízületeidet! 

Minőségi idő a Babának és a Mamának miközben fejlesztük mindettőjük mozgását diplomás  gyógytornászok segítségével.

A hasonló érdeklődésű csoportban a torna után az Anyukák szeretik megbeszélni a mindennapi problémákat is.

Gyere a babáddal, vagy egyedül! 

Tornánkon szívesen látunk minden kicsit, akivel együtt végezzük a feladatokat. Így a  szórakozást nyújt kisbabádnak és hasznos Neked, azonban babával érkezni nem feltétel! 

Ajánljuk minden frissen szült anyukának természetes szülés után 8 héttel, császármetszés után pedig 12 héttel. ( szülési komplikációt követően kérjük ki az orvos véleményét ) 

Tornázzunk együtt!

Tekintse meg árainkat!

Foglaljon időpontot! 06-30-9-418-571